StyleLab’s New York Fashion Wish List

stylelab blog wish list New York fashion

If you follow me on Twitter or Instagram it’s probably heard to dodge all of the NYC’s excitement cheers I’m throwing your way, but I just can’t shut up about it (sorry, not sorry)! Next Saturday I’ll be going to NY (and the USA) for the first time and my emotions are literally all over the place. I’ve been waiting for this practically my entire life and the moment has finally come: I’m going to New York. IIIIIIIIIIHHH!

More important than the question what I’m going to pack, which is almost nothing, is what I’m going to bring back home with me. After all, NYC is said to be one of the biggest fashion capitals of the world, so what would a NYC trip be without some serious shopping damage, right?

Als je me volgt op Twitter of Instagram heb ik je vast bijna doodgegooid met tweets/foto’s over New York, maar ik kan er niets aan doen (sorry, maar niet heus)! Zaterdag ga  ik namelijk voor de allereerste keer naar New York (en de USA) en weet haast met mezelf geen blijf. Ik wacht al op dit moment voor zolang ik me kan herinneren en ik kan haast niet geloven dat het moment eindelijk aangebroken is: Ik ga naar New York. IIIIIIIIIIHHH!

Belangrijker dan de vraag wat ik ga meenemen, wat bijna niets is, is de vraag wat ik terug meebreng naar huis. NYC is één van de grootste fashionsteden ter wereld, dus kun je maar moeilijk met lege handen naar huis komen, niet?

Products shown: Levi’s boyfriend jeans — Equipment blouse – Club Monaco leather skirt
BaubleBar Oval Drops earrings – Michael Kors Selma bag – Club Monaco leopard belt
3.1 Phillip Lim Pashli – Converse All Stars Chuck Taylor tie-dye sneakers

What do you think of the wish list?
Are there any brands/shops that I need to check out?

Wat vind je van mijn wish list?
Zijn er nog merken/winkels die ik zeker moet checken?

 

Follow on Bloglovin

Follow:
Share:

5 Comments

 1. May 4, 2014 / 10:26 pm

  Zo leuk, seg! Ik ben ook nog steeds niet kunnen gaan, hopelijk snel.
  Have fun x

 2. May 5, 2014 / 1:21 pm

  Leuke wishlist! Oh, die handtas van Michael Kors 🙂

  • Sté
   Author
   May 5, 2014 / 8:17 pm

   Ja hé, ik zoek al heel lang een deftige ruime zwarte handtas, dus ik denk dat die MK wel perfect zal zijn 🙂

 3. May 6, 2014 / 10:50 am

  Wow, mooi vooruitzicht zeg! Alvast heel veel plezier! Mooi wishlist heb je opgesteld.

 4. May 6, 2014 / 2:57 pm

  Have fun!
  Ik ben er geweest in het jaar van de aanslagen (in april), maar ik was toen best nog jong, dus ik wil snel terug voor een nieuwe, full experience!
  Ben benieuwd naar je foto’s en bevindingen.

  x Krizia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *