Sale | Weekend tip: Shop Some Proenza For Less


Ya’ll having a good weekend? It might just get even better! While doing my online window shopping I discovered that Sien is closing up shop ( ?) and is therefore having a big sale. If you ever dreamt of owning your own Proenza Schouler bag, now is your chance to score one at a reduced price.

Sien is offering discounts up to -50 % online and even up to -60 % in store. They offer brands like Christian Wijnants, Vivienne Weswood Red Label, The Row, Iris van Herpen and more. Be first and be fast!

Sien, Nationalestraat 91, Antwerp

Photo by Wendy’s Lookbook.
Follow:
Share:

7 Comments

 1. November 3, 2012 / 4:11 pm

  Still so expensive 🙁 Ik wil er echt ééntje 🙁

  • Sté
   Author
   November 3, 2012 / 4:15 pm

   Make that 2 of us. Men geeft nooit kortingen op de klassieke designer bags in de neutrale kleuren, dus in dat opzicht is het wel een buitenkansje. Mocht ik een vaste job hebben, kzou het wel weten 😀

 2. November 3, 2012 / 4:14 pm

  Nog een sales tip. In knokke op Albertplein (hoek) stopt die winkel die Burberry en Mulberry verkoopt. Alexa bag aan 30 tot 50% korting..

  xoxo
  Grietje

  http://www.secondagenda.be

 3. November 3, 2012 / 4:36 pm

  Leuk maar voor mij toch nog te duur! If I was a rich girl… 😀 of een Job had :p

 4. November 12, 2012 / 9:35 pm

  Pfff, als ik een job had, zou ik er direct voor gaan. Buitenkansje 🙁

 5. November 28, 2012 / 10:51 pm

  Ik zag de titel van het bericht staan and I was immediately intrigued.
  Volgend jaar word ik 21 en ik mag een voorstel doen voor een designer bag.
  Maar ik vind em toch nog zooo duur! Mijn eerste keuze gaat voor de Céline bag maar in de toekomst moet ik definitely is sparen voor een Proenza ;-). Ik heb ook een klein artikel geschreven over de Céline Phantom bag, je moet zeker is een kijkje nemen op Urban Fashion Scenario. Leuke blog trouwens. Xxx

  http://urbanfashionscenario.blogspot.be/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *