Style Scrapbook for Kipling: part II

Didn’t manage get your hands on one of Andy’s camera bags last year? Neither did I. But no worries, Kipling continues their collaboration with StyleScrapbook this year with a brand new line of fabulous bags!

When the previous collection is completely sold out within 24h it’s no wonder Kipling decided to launch a second line of camera bags. But this time the range is extended to different sizes, including bags for compact camera’s and ipad cases in 3 different colors; black, cream and tangerine.

I’m buying my first SLR camera soon and I’m not planning on putting it in one of those horrible standard camera bags. No way! Andy’s L camerabag is just the bag I have in mind; both practical and perfectly fit for a blogger like me. I’ve already subscribed for the online pre-sale and now all I have to do is figure out what color I’ll pick. Any thoughts? 🙂

 

Are you dying to get one of the new bags? Then hurry to the website to subscribe for the online pre-sale and be the first to know where you can shop these beauties! The new collection will be available as of March 8th!

Follow:
Share:

3 Comments

 1. February 4, 2012 / 3:57 pm

  Ik kan niet wachten tot ze er zijn, ik ga ook voor de L camera bag, want ik leur nu rond met zo’n standaard zak die ik bij mijn dslr bij kreeg (that’s a no no in fashion world :p). Ik ga voor de zwarte gaan, de andere 2 kleuren zijn prachtig, maar ik maak alles vuil, dus zwart is de beste optie voor mij! Zeker omdat ik plan hem héél vaak mee te nemen 🙂 Ik heb me ingeschreven, nu wachten op de presale!!

 2. February 4, 2012 / 4:08 pm

  Ik heb zelf de kaki versie van de vorige collectie maar ben alweer in de verleiding 🙂
  Ik vind ook de zwarte of cream wel het handigst, makkelijker te combineren ook! De tassen wordt vast weer een grote hit, no wonder, they’re so prettyyyyy.

 3. February 5, 2012 / 6:21 pm

  Ik vind ze eigenlijk spuuglelijk, al heb ik wel veel respect voor wat ze bereikt (heeft).
  Of misschien verander ik van mening als ik ze in het echt zie. :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *