Lancering shopVIP.com

Vandaag ben ik speciaal naar de Stadsfeestzaal van Antwerpen afgereisd voor de feestelijke lancering van shopVIP.com in aanwezigheid van pers en enkele BV’s. Daar werd het nieuwe online shoppingconcept aan ons voorgesteld door Tiany Kiriloff, Fashion Director voor Vlaanderen, en Bastiaan van Schaik, Fashion Director voor Nederland.

ShopVIP.com
ShopVIP.com is een nieuw en exclusief online shoppingconcept uit Nederland dat daar reeds een groot succes is. Het telt al meer dan 360.000 leden en is daarmee de grootste en meest exclusieve online shopping community van Nederland. De reden voor dat succes is dat ShopVIP.com een gesloten shopping community is die exclusieve sales organiseert van prestigieuze A-merken, zowel in de fashion & lifestyle sector en dat tegen maar liefst 30% tot 70% korting! Voorbeelden van merken die met shopVIP.com samenwerken zijn Dept, Tommy Hilfiger, Converse, Guess, Björn Borg, Lacoste, Marlies Dekkers en Replay.
Het exclusieve karakter zorgt ervoor dat je enkel lid kunt worden en dus toegang krijgt tot de site wanneer je een toegangscode hebt, of uitgenodigd wordt door een vriend(in) die al lid is. Eénmaal je een account hebt, ontvang je mailtjes over de sales die op dat ogenblik gehouden worden. De verkoop duurt dan ongeveer zo’n 3 dagen, of tot de voorraad is uitgeput. Snel zijn is dus de boodschap! Daarnaast is er ook een forum waar je ervaringen en/of meningen met andere shopVIP bezoekers kunt uitwisselen. Nodig je tenslotte zelf ook nog 4 vrienden uit, dan ontvang je een tegoed van €5 per nieuw lid.
Fashion Director Tiany Kiriloff
In Nederland neemt Bastiaan van Schaik, bekend van onder meer het tv programma Benelux Next Top Model, de rol van Fashion Director voor z’n rekening en bepaalt hij welke collecties er worden verkocht. Met de nodige trots en blijdschap verwelkomde Bastiaan vandaag Tiany als Vlaamse collega. Zij is, als mode trendsetter & fashionista in hart en nieren, de perfecte shopVIP.com ambassadrice voor Vlaanderen. Als Fashion Director zal ze voor shopVIP.com leuke en hippe merken selecteren die te koop zullen aangeboden worden. Voor Tiany vormt de samenwerking met shopVIP.com een logische stap: “Ik ben een die-hard online shopper: schoenen, tassen, accessoires, jurkjes, stuff voor mijn kids en ook mijn boodschappen gebeuren via het net. Vanzelfsprekend ben ik ook altijd op zoek naar de koopjes van het moment. Dus is shopVIP.com mij op het lijf geschreven.”
ShopVIP.com on tour
Onder het motto ‘online shoppen kan je overal’ gaat shopVIP.com ook op tour. In oktober en november vind je het rondreizend shopVIP.com pashokje in diverse stations in Vlaanderen. Wie in het pashokje registreert en even virtueel past krijgt 10 euro shoptegoed! 16 oktober staat het pashokje in Antwerpen, Centraal Station.

Wordt nu lid!

Shoppen kan vanaf vandaag via http://www.shopvip.com/ waar meteen ook al verschillende sales van start zijn gegaan. Voel je het net als Tiany al kriebelen om het virtuele pashokje van shopVIP in te duiken en te ontdekken wat shopVIP jou kan bieden, stuur dan een mailtje naar ste.dejonghe@gmail.com en dan nodig ik jou uit om lid te worden van shopVIP.com!
Hou zeker ook Tiany’s facebookpagina in de gaten waarop speciale acties zullen aangekondigd worden!
Note to my English readers: because the site is only accessible to Belgian and Dutch visitors, I wrote the post in Dutch. Thank you for your understading and enjoy your time on StyleLab.
Follow:
Share:

2 Comments

 1. Kim
  October 13, 2010 / 8:03 pm

  Ooh leuk! Wou dat ik er ook had kunnen bij zijn 🙂 Ik ga je alleszins een mailtje sturen om een uitnodiging te vragen!
  brunetteblogging.com

 2. Petra
  October 15, 2010 / 6:56 am

  Super!! Ik ging normaal ook komen, maar was echt ziek die dag!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *