Chanel Cruise collection @ St.-Tropez

Eergisteren stelde Karl Lagerfeld zijn nieuwe Cruise collection voor in het mooie St.-Tropez. Modellen kwamen per motorboot aan in de haven, waar hij de genodigden op het terras van de Sénèquier -een beroemde tea room- had doen plaatsnemen. De collectie is gebaseerd op de jaren ’60 en’70 en ademde werkelijk St.-Tropez met zijn luchtige maxi-jurken, chiffon tuniekjes, broeken met brede pijpen, metallic shorts, tweedjasjes en erg sexy badmode.

Opmerkelijk was dat Lagerfeld gebruik maakte van een ouder model (35) en het plus-size model Crystal Renn. Deze laatste mocht maar liefst 2 keer lopen. Hopelijk is dit een eerste stap naar het einde van de size 0 hype.
Niemand minder dan de 18jarige Georgia May Jagger mocht de show afsluiten achterop op een Harley, terwijl ‘Let’s Spend the Night Together’ van de ‘Rolling Stones’ door de speakers galmde.
Naast grote namen op de catwalk, was de front row ook goed vertegenwoordigd. Vanessa Paradis -de nieuwe muse van Karl-, Carine Roitfeld, Andre Leon Talley en Diane Kruger mochten het spektakel van dichtbij aanschouwen terwijl ook honderden local riches en vakantiegangers toekeken vanop hun balkon of jacht.

Ik vind de collectie alvast helemaal geweldig en zou het absoluut niet erg vinden moesten ze op miraculeuze wijze hun weg naar mijn kast vinden. St.-Tropez, here I come!
Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *