Armani ontwerpt opnieuw voor Lady Gaga

Nog meer Lady Gaga nieuws! Armani heeft opnieuw een unieke look ontworpen voor Lady Gaga voor haar optreden voor de TV-show ‘American Idol’.

De look bestaat uit een zijden bodysuit geborduurd met Chantilly-kant en kristallen, een zijden organza cape, een geborduurde capuchon en zwarte lakleren stiletto laarzen.
“American Idol is een modern fenomeen dat tot de verbeelding spreekt bij het grote publiek en het zorgt ook voor veel drama. Om de energie van Lady Gaga te vervolledigen heb ik mijn fantasie de vrije loop gelaten. De outfit die ik voor haar heb ontworpen voor haar optreden is pure fantasie,” aldus Armani.
Het is niet de eerste keer dat de Italiaanse ontwerper kostuums creërde voor Gaga. Hij kleedde de ster ook al voor de Grammy Awards, het MET Costume Gala en ontwierp enkele outfits voor haar ‘Monster Ball’ tour.
Wie tickets heeft kunnen bemachtigen, kan Lady Gaga’s outfits bewonderen tijdens haar optreden op 17 en 18 mei in het Sportpaleis te Antwerpen. Beide concerten zijn volledig uitverkocht. Je kunt haar ‘American Idol’ optreden hieronder bekijken.
Follow:
Share:

1 Comment

  1. Sté
    May 17, 2010 / 6:29 pm

    Update: Lady Gaga komt op 22 november terug naar het Sportpaleis. De ticketverkoop start vrijdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *