Brussels Louise Night

Op donderdag 30 september pakken de handelaars van de Brusselse Bovenstad en de vzw Brussels Louise uit met Louise Night, een laatavondopening met een heleboel animatie over de hele wijk. De avond staat uiteraard in het teken van mode, stijl en design: de troeven van de vele prestigieuze zaken in de luxewijk van de Brusselse Bovenstad.
Net als in New York, Madrid, Milaan en Parijs tijdens de Vogue Fashion Celebration Night, halen de deelnemende handelszaken voor één avond deejays, expo’s, shows, ontwerpers en kunstenaars in huis. Elke zaak zal zijn beste beentje voorzetten en zijn hartendieven in de kijker zetten of zijn gasten verrassen met een Louise Night Special.

Praktisch
Het event is enkel op uitnodiging. Hiervoor kan je je hier aanmelden.
Datum en uur

Donderdag 30 september van 18.30 tot 22.30u.
Waar

De handelszaken van de Brusselse Bovenstad: Louizalaan, Guldenvlieslaan, Louiza Galerij Guldenvlies Galerij, Waterloolaan, Naamsestraat, Grote Hertstraat, Jean Stasstraat, Jourdanstraat, Charleroisesteenweg, Stefania- en Louizaplein.

Alle deelnemende zaken kun je hier terugvinden.
Download het volledige programma hier.

De Bovenstad wordt op donderdag 30 september the place to be met duizenden bekende en onbekende gezichten voor het evenement van deze nazomer!
Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *