Asia | Mail From Japan: The B-day Edition

stylelab fashion beauty blog personal asia japan new in 1

I receive a lot of packages, but only some have the power to make me ecstatic on an exceptional level, no matter how small -or big- they are. An example of packages that can instantly catapult me onto cloud 9 are the ones that come from one of my favorite places in the world.

Japan, the place I got to call ‘home’ for a few weeks (too few if you ask me) back in 2008 has left a big impression on me and whenever I get a postcard, email, package or even a simple FB message from one of the lovely people I met during my stay I can’t help but feel overwhelmed with joy.

The day before my birthday last month, I got this wonderful package from my host sister Eri-neechan (oneesan = sister, -chan is a cuter informal alternative for -san). How I’d describe the contents in 1 word? Kawaii! (= Japanese for ‘cute‘). Japan has a lot of cute brands I hope to introduce to you in the future..

stylelab fashion beauty blog personal asia japan new in
Lowry’s Farm blouse — Candy Factory socks and belly warmer — Rilakkuma note pad
Ciel Bijou syn-ake hand cream — Blenda and Bijin Hyakka magazine (March 2013).

//Dutch/NL:

Ik krijg heel wat leuke pakjes binnen hier op StyleLab HQ, maar er zijn slechts enkele die mij tot euforische vreugdekreten kunnen overhalen, ongeacht hoe klein -of groot- ze zijn. Een voorbeeld van pakketjes die mij meteen naar de zevende hemel katapulteren zijn deze die afkomstig zijn van één van mijn favoriete plekjes in de wereld.

Japan, het land dat ik in 2008 voor enkele weken mijn ‘thuis’ mocht heten heeft een enorme indruk op mij nagelaten en telkens wanneer ik een kaartje, email, pakje of zelfs maar een FB berichtje krijg van de super lieve mensen die ik toen heb ontmoet dan komen al die leuke herinneringen meteen weer opborrelen.

De dag voor mijn verjaardag vorige maand kreeg ik dit fantastische pakketje opgestuurd van mijn gastzus Eri-neechan (oneesan = zus, -chan is een schattig informeel alternatief voor -san). Hoe ik de inhoud het beste in 1 woord zou beschrijven? Kawaii! (Japans voor ‘schattig’). Japan telt heel wat leuke merken die ik binnenkort aan jullie hoop te introduceren..

Follow:
Share:

2 Comments

  1. April 9, 2013 / 10:10 pm

    Wat een leuk pakketje! Kan me voorstellen dat dit meteen je dag opfleurt. Alles ziet er inderdaad heel snoezig uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *