Trends voor je nagels

Een make-up must voor de zomer is een leuk kleurtje op je nagels. We kijken even naar de trends van dit seizoen.

Matchende kleuren zijn uit. Dit seizoen mag je je vinger- en teennagels in een verschillende kleur lakken. Je nagels mogen niet langer zijn dan je vingertoppen. De trend momenteel is matte nagellak. Deze zijn verkrijgbaar bij OPI, Koh en Revlon, of je kiest voor een nagellak met een matte topcoat erover (verkrijgbaar bij Essie: Matte about you). Deze trend zet zich verder in het najaar, dus het is wel degelijk de moeite om hierin te investeren.

Kleur

Pastel
Mooie pastel nagellakjes zijn een leuke manier om een zomerse look een extra vrouwelijke touch te geven. Bleek roze, mint groen, zonnig geel en licht lavendel zijn mooie tinten om die zomerjurk of handtas te vervolledigen. De kleuren zijn beschikbaar in ondoorzichtige versies voor de durvers en in transparante versies voor wie op safe wil spelen.
Neon
Het mag serieus gaan knallen deze zomer. Hoe feller, hoe beter! Bovendien staan ze alle huidtypes goed!
Bruintinten
Bruin is het nieuwe zwart van dit seizoen. Chanel’s Particulière is zelfs zo populair dat het onmiddellijk was uitverkocht en men er 3 keer meer kon voor vragen op eBay. Al gauw volgden andere merken hun voorbeeld. Gelukkig is de tint alweer in stock voor een redelijke prijs. Bruintinten staan mooi bij alle huidtypes.
Metallic
Metallics zien er modern uit bij zwart, wit en denim. Warmere huidtypes kiezen best voor de champagne, brons en goudtinten, blekere types houden het best bij zilver en wie er tussenin zit mag gewoon kiezen!

Verder zijn paarstinten, koraal en turkoois leuke kleuren die helemaal hot zijn dit seizoen.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *