StyleLab finds: Sex and the City 2: The stories. The fashion. The adventure

Ooit al willen weten wat Carrie juist draagt om het vervolgens ook te kunnen aanschaffen? Dan is dit boek iets voor jou. Sex and the City 2: The stories. The fashion. The adventure. staat bomvol outfits uit de nieuwe SATC film en informatie waar je ze kunt kopen.

Het boek is beschikbaar op Amazon in een deluxe limited edition hardcover $17.51 en paperback $11.66 en is als het ware een kleerkastinventaris van de 4 vriendinnnen uit NYC.

Het bevat een all-access tour van hoe de film gemaakt werd, inclusief verhalen van wat er achter de schermen gebeurde. Ook de locaties en het bouwen van de sets wordt uitvoerig besproken. Ten slotte bevat het een nog nooit gepubliceerd verhaal; “The Movie That Wasn’t.”
Het meest interessante is natuurlijk het modegedeelte. Styliste Patricia Field geeft een volledige update van alle looks uit de film. Elke outfit uit de film wordt uitvoerig gefotografeerd; los op de linkerkant en de outfit op het model uit de film op de rechterkant, waarnaast ook van elk stuk de designer wordt vermeld.
Ook al is je budget niet zo groot, dankzij de vele tips weet je in geen tijd een lookalike outfit bij elkaar te rapen en loop je er straks net zo glamoureus bij als Carrie, Charlotte, Miranda en Samantha!
Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *