Scarlett Johansson voor Mango

Alles wat Scarlett Johansson aanraakt, lijkt wel in goud te veranderen. Sinds de eerste campagne met haar 3 seizoenen geleden, rijst de populariteit van Mango de pan uit. Geen wonder dat ze haar opnieuw vroegen voor de zomercampagne van hun ‘Summer Light’ collectie.

De zwarte eyeliner en zwoele vamperige poses van de lentecollectie maken plaats voor een romantische en natuurlijke look, aangezet door volle, donkere wenkbrauwen. Men maakt gebruik van simpele silhouetten en natuurlijke materialen, versierd met romantische strikjes, vlechten en kant.
Benieuwd waar Mango zijn inspiratie haalt voor al dat moois? Op de catwalk van designers natuurlijk! Het witte kantjurkje dat Scarlett in de campagne draagt is haast een exacte kopie van een Phillip Lim-jurkje dat werd gedragen door Lily Aldridge tijdens de uitreiking van de Grammy’s. Het verschil zit hem wel in het prijskaartje. Het originele jurkje van 3.1 Phillip Lim kost zo’n €763, terwijl je dat van Mango voor slechts €119 kunt bemachtigen.

 

De collectie kun je shoppen in de Mangowinkels of online.

Follow:
Share:

1 Comment

  1. Sté
    May 5, 2010 / 1:54 pm

    Update: Ook Massimo Dutti doet gretig mee aan de kopieertrend. Ik spotte het kanten jurkje er voor €120. Er was ook een versie zonder mouwen voor €70.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *