Only zkt Belgisch blogtalent

Ben jij altijd op de hoogte van de laatste modetrends en deel je graag je ervaringen met andere fashionista’s? Wil je graag je eigen modeblog starten maar weet je niet goed hieraan te beginnen? Dan is deze wedstrijd helemaal iets voor jou!

Wat?

Overtuig ONLY van je blogtalent en maak kans om samen met de winnaressen van alle deelnemende landen eind augustus gedurende twee dagen naar Denemarken te gaan om er deel te nemen aan hét party-event van het jaar. Je zal er worden ondergedompeld in een wereld van fashion, party én jeans.
Bovendien krijg je de kans om een kijkje te nemen in het designatelier van ONLY, waar je met je eigen ogen kunt zien hoe een ontwerp tot stand komt. Daarnaast neem je ook deel aan een workshop bloggen en mag je de nieuwste collectie showen op een heuse fotoshoot! Als dat nog niet genoeg is, mag je de stukken die je leuk vind gewoon mee naar huis nemen! Als afsluiter is er een spetterende verjaardagsparty die je absoluut niet mag missen!
Hoe?
Om kans te maken op deze fantastische prijs, download je nu het inschrijfformulier op ONLY en leg uit waarom jij zo’n fan bent van ONLY jeans. Wanneer kocht je je eerste paar? Hoeveel paar heb je? Kortom: hoe maak jij je ONLY jeans de jouwe?
Hoe zie je de mode-industrie en welke rol speelt jeans daarin? Waarom kies je juist dat ene model en niet die andere? Toon ons foto’s van jezelf, je jeans en je leven. In welke mate vervult ONLY jouw fashion behoeften en waarom? En waarom moet net jij zonodig de kans krijgen om het grootste verjaardagsevent te mogen bijwonen?
Laat ook even weten of je al ervaring hebt in het bloggen of waarom je het zo graag wil leren. Wie nog geen ervaring heeft surft beter snel naar ONLY en download de gratis handleiding voor bloggers.

Lijkt dat je wel wat? Vul dan als de bliksem het inschrijfformulier in, en wie weet zit jij binnenkort in Denemarken samen met medebloggers uit de hele wereld!

Deadline voor inzending is maandag 21 juni!
Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *