Accessoires voor mannen

Als we accessoires voor vrouwen zoeken, denken we vooral aan handtassen en schoenen. Ook een man aan je arm kan wel meetellen. Maar wat zijn nou de must haves voor een man?

Mobiele telefoon

Het design van je mobiele telefoon vertelt veel over je persoonlijkheid. Een Blackberry oogt heel zakelijk, terwijl een telefoon met touchscreen er heel speels en trendy uitziet. Ook andere gadgets als netbooks of de nieuwste Ipad vallen onder deze categorie.


Horloge

Een mooi horloge mag gezien worden. Bespaar niet op de kwaliteit en ga voor een tijdloos maar trendy model. Lees voortaan het uur af op je horloge in plaats van op je mobiele telefoon, dat oogt veel professioneler!

Zonnebril

Net zoals bij de vrouw kan een geschikte zonnebril je stijl een boost geven. Koop hiervoor een trendy, klassevol exemplaar dat je persoonlijkheid weet te benadrukken. Dit seizoen zijn weinig doorlatende glazen een must. Gekleurde glazen zijn helemaal nu. Ga voor een dikker montuur met rechte brug voor een trendy look. Wil je het veilig spelen, kies dan voor een pilootbril.

Portefeuille
Ga voor een lederen exemplaar in zwart of bruintinten. En ook: een mooie jeans met een propvolle achterzak is so not done. Geloof het of niet, vrouwen kijken echt wel naar je kont. Bewaar er dus enkel de dingen in die je écht nodig hebt.

Riem

Mannen, bij elke broek hoort een riem. Ga nooit, maar dan ook nooit zonder de deur uit! Bij formele aangelegenheden kies je best voor een simpel en smal model in een neutrale tint. Zorg er in ieder geval voor dat de kleur matcht met de kleur van je broek. Kies voor riemen van zacht en fijn leder. Bij een jeans kan een breder exemplaar wel en de gesp mag ook wat meer opvallen. 
Tas
Tassen zijn echt niet alleen voor vrouwen. Hallo, aktentas? Laptoptas? Ben je echter op zoek naar een tas voor in je vrije tijd, kies dan voor een lederen schouder- of draagtas. Ruw leder gaat langer mee en zorgt voor die extra portie mannelijkheid. Louis Vuitton heeft een uitgebreid gamma aan mannentassen die al gespot zijn aan de arm van David Beckham, Christiano Ronaldo en Kanye West.
Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *