7 For All Mankind opent flagshipstore in Antwerpen

Het luxe denimlabel 7 For All Mankind opent binnenkort de deuren van haar 2de flagshipstore in Antwerpen. Er was al een flagshipstore gevestigd in Parijs en er zijn nog plannen voor openingen in Milaan, Düsseldorf, Berlijn, Rome en Londen.

Op dit moment zijn alleen de jeans van het merk verkrijgbaar in de Benelux. Miguel Dheedene, commercieel directeur van Fashion Club 70, het agentschap van het merk voor de Benelux, wil met de komst van de winkel daar verandering in brengen en er de gehele collectie aanbieden. Zowel mannen als vrouwen zullen er hun gading vinden. Ook aan het interieur werd veel aandacht besteed. Zuid-Californische huizen van architecten zoals Neutra en Schindler dienden als inspiratiebron.
Naast de openingen van de flagshipstores, worden ook de shop-in-shops in de warenhuizen uitgebreid. De eerste shop werd 2 jaar geleden in Harrods geopend. Nu zijn Selfridges in Londen en Le Printemps in Parijs aan de beurt. Daarnaast zijn er plannen om nog meer flagshipstores te openen in de Benelux, o.a. in Brussel en Amsterdam. Men komt binnenkort ook met een handtassen, schoenen en zonnebrillenlijn en men werkt aan de licentie voor een parfum.

7 For All Mankind werd in 2000 opgericht in LA als premium jeansmerk voor vrouwen. 2 Jaar later kwam men ook met een mannenlijn. Het merk is zeer populair bij celebrities, en dat verbaast me niets. De kwaliteit van deze denim is gewoonweg super en heeft ook een uitstekende pasvorm.

7 For All Mankind wordt ondertussen verkocht in meer dan 80 landen en heeft 250 verkooppunten in de Benelux. Met deze nieuwe openingen is het duidelijk dat 7 For All Mankind zeker niet stil zit en klaar is om Europa te veroveren!

De flagshipstore opent midden juni zijn deuren in de Schutterhofstraat 16 te Antwerpen.
Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *